Κύπελλο Ελλάδας

Μοντεαγούδο: «Περίμενα την ισοπαλία, είχαμε καλύτερο έλεγχο από ότι το Σάββατο»

Την απογοήτευσή του για την ήττα του Απόλλωνα από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου εξέφρασε ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Ισπανός τεχνικός της «Ελαφράς ταξιαρχίας» τόνισε πως θα ήθελε περισσότερη κατοχή μπάλας, περιμένει να παίξουν επιθετικά στο μέλλον και σκληρή δουλειά για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά: «Είχαμε καλύτερο έλεγχο του αγώνα σήμερα απ' ότι στο ματς πρωταθλήματος. Θα ήθελα να είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας, αλλά δεν το καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που εμφανίστηκαν καλύτεροι απέναντι στον Αστέρα.

Περίμενα ότι θα παίρναμε την ισοπαλία και στεναχωρήθηκα που γνωρίσαμε ακόμα μία ήττα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ πιο επιθετικά. Δεν το έχουμε καταφέρει, αν και υπάρχει βελτίωση. Πιστεύω, ωστόσο, ότι με τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Είμαι μόλις 15 μέρες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και είναι δύσκολο να την αλλάξω τόσο σύντομα και να τη φέρω στο επίπεδο που θέλω. Δουλεύουμε, ώστε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και πιο σοβαροί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x