Κύπελλο Ελλάδας

Έτσι δεν κατεβαίνει στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ

Αμετακίνητος στη θέση του για το Κύπελλο Ελλάδας παραμένει ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκαθαρίζει ότι αν δεν γίνουν πράξη οι εξαγγελίες για κάθαρση, δεν θα κατέβει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Σταθερός στη γραμμή που είχε χαράξει μετά το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό παραμένει -με τα υπάρχοντα δεδομένα- ο ΠΑΟΚ.

Μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, η διοργάνωση θα συνεχιστεί αλλά μόνο βέβαιο δεν είναι ότι αυτό θα ισχύσει και για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Κι αυτό διότι ο Ιβάν Σαββίδης (παρά τις διάφορες εισηγήσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα) παραμένει αμετακίνητος στη θέση του.

Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να γίνουν πράξη οι διαδικασίες κάθαρσης που έχουν εξαγγελθεί, ισχύει η πρόθεση της ομάδας να μην κατέβει στη ρεβάνς του Φαλήρου.

Άλλωστε, δεν τίθεται θέμα να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ με την ομάδα Κ-20, καθώς σημειώνεται ότι αυτή ήταν απλά μια αποστροφή του λόγου του Σαββίδη στη συνάντηση που είχε με παράγοντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x