Κύπελλο Ελλάδας

Ο Μουκουντί… χτύπησε ξανά τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι το αγαπημένο του θύμα!

Αν και αμυντικός, ο Αρόλντ Μουκουντί, σκόραρε για δεύτερη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν αλλά το αγαπημένο του… θύμα παραμένει η Λανς!

Τιμωρός του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται ο Αρόλντ Μουκουντί!

Ο Καμερουνέζος αμυντικός σκόραρε στον τελικό του Novibet κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, όταν στο 26ο λεπτό και παρότι η ΑΕΚ έπαιζε με 10 παίκτες από το 6ο λεπτό μετά την αποβολή του Ρότα, εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Γκατσίνοβιτς από εκτέλεση φάουλ και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο 25χρονος σκόραρε απέναντι στους «ασπρόμαυρους» και στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη διαδικασία των playoffs και την ευρεία νίκη της Ένωσης με 4-0 στην OPAP Arena.

Έτσι, δικαιολογημένα θα έλεγε κανείς ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήταν το αγαπημένο… θύμα του Μουκουντί, που λόγω θέσης, δεν έχει στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ωστόσο, απέναντι στη Λανς έχει σκοράρει τρεις φορές συνολικά με τις φανέλες των Σεντ Ετιέν και Χάβρη, τόσο στη Ligue 2, όσο και στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, παραμένοντας η ομάδα με τα περισσότερα γκολ απέναντι της.

Μαζί με τον ΠΑΟΚ και η Νιμ έχει δεχτεί δυο γκολ από τον Μουκουντί που συνολικά στην καριέρα του έχει σκοράρει 12 φορές σε 196 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x