Κύπελλο Ελλάδας

Μουργκ: «Δουλεύω πολύ στα φάουλ και το δοκίμασα»

Ο Τόμας Μουργκ μίλησε για την εκτέλεση φάουλ στο 94’ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

Με… ταπεινότητα μίλησε ο Τόμας Μουργκ για το καταπληκτικό όσο και καθοριστικό γκολ που πέτυχε χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-1) στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

«Αποφάσισα να πάρω την μπάλα γιατί πολλές φορές εκτελώ τα στημένα όταν είμαι στο γήπεδο. Δουλεύω πολύ στο κομμάτι αυτό. Είδα ότι ο γκολκίπερ ήταν στο άλλο δοκάρι, εκτέλεσα την μπάλα πάνω από το τείχος, το χτύπημα ήταν καλό, πήγε στη γωνία και σκόραρα», ανέφερε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός.

Για τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, είπε: «Ο κόουτς μού είπε να δώσω βοήθειες στον Ροντρίγκο και να εκμεταλλευτώ όποιες ευκαιρίες μου παρουσιαστούν για να δημιουργήσω κινδύνους».

Ερωτηθείς αν έφυγε ένα βάρος από τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ναι, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από άσχημο αποτέλεσμα. Παλέψαμε, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά ήταν ένα ματς μονομαχιών και η νίκη στο τέλος είναι καλή για την ψυχολογία μας. Πιστέψαμε, παλέψαμε και κερδίσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x