Κύπελλο Ελλάδας

Μπαλτάκος: «Δεν πάει άλλο, πρέπει να γίνεται με κόσμο ο τελικός – Θα το φροντίσει η ΕΠΟ από του χρόνου»

Την πίστη ότι ο επόμενος τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί με παρουσία φίλων των δύο φιναλίστ εξέφρασε ο Τάκης Μπαλτάκος, ρίχνοντας, βέβαια, το… μπαλάκι στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ.

Την πεποίθηση ότι ο τελικός του Κυπέλλου τη σεζόν 2024/25 δεν θα διεξαχθεί ξανά κεκλεισμένων των θυρών εξέφρασε ο Τάκης Μπαλτάκος, σε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση στο Βόλο.

«Θα πρέπει από την επόμενη σεζόν να φροντίσει η ΕΠΟ, και νομίζω ότι θα το φροντίσει, να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο. Δεν πάει άλλο, δεν είναι ωραίο θέαμα και αυτό είναι που μας απασχολεί. Εγώ, ως ΕΠΟ, δεν μπορώ να μιλήσω για το αποτέλεσμα ούτε να μιλήσω για κάτι άλλο. Αυτό που θέλω είναι να γίνεται ο τελικός με κόσμο. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει αυτό το πράγμα ποτέ και δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει αυτό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του νυν προέδρου της ΕΠΟ.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ, ο Μπαλτάκος απάντησε: «δεν μπορώ να σχολιάσω», ενώ για την απόφαση του Αρη να μην παραλάβει τα μετάλλιά του ανέφερε: «Είναι θέμα πειθαρχικό, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x