Κύπελλο Ελλάδας

Ο Μπαλτάκος πρότεινε να εξετασθεί το ενδεχόμενο τελικού Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη!

Την πιθανότητα να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στη Νέα Υόρκη θα εξετάσει η ΕΠΟ, μετά από πρόταση του προέδρου της, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Μια νέα πρόταση περιελάβανε η ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία μεταξύ άλλων ενημέρωσε για τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ και αναφερόμενη στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη την χαρακτηρίζει ενωτική.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, ανέφερε πως μπορεί να εξετασθεί το ενδεχόμενο έτσι ώστε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει σε άλλες πόλεις εκτός από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, ενώ έπεσε στο «τραπέζι» η ιδέα του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Νέας Υόρκης!

«Να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου και σε πόλεις της περιφέρειας, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, στις οποίες ζει μεγάλος αριθμός Ελλήνων. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Μπαλτάκος, μάλιστα, πρότεινε να εξεταστεί η πιθανότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη», είναι το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x