Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Καμία σχέση ο τελικός του 2022 με τον φετινό - Ίσως κάνει καλό στον Παναθηναϊκό ότι… δεν υπάρχει αύριο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη μεγάλη διαφορά μεταξύ των τελευταίων παρουσιών του Παναθηναϊκού στον τελικό και εξήγησε πως μπορεί ο φετινός… μονόδρομος να εξελιχθεί υπέρ του.

Να κλείσουν την σεζόν με το Κύπελλο και να παίξουν στην Ευρώπη, προκειμένου να αποφύγουν ένα μεγάλο πισωγύρισμα, θέλουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Κόντης έδειξε ένα βίντεο στους παίκτες ένα μισάωρο, με παιχνίδια του Άρη, σε συγκεκριμένα πράγματα στα οποία θέλει να στοχεύσει. Αυτές οι μέρες περνούν με πολύ κουβέντα και τετ α τετ, όσον αφορά στην ψυχολογία, με αρκετές ασκήσεις για την αντιμετώπιση του αντιπάλου, αλλά και με μεγάλη ανυπομονησία. Στον Παναθηναϊκό θέλουν όσο τίποτα άλλο το Κύπελλο, για να κλείσουν την χρονιά με ένα τρόπαιο και να παίξουν στην Ευρώπη. Το να μην γίνει αυτό θα είναι τρομερό πισωγύρισμα, η τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν το 2021. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος βλέπουμε πόση εσωστρέφεια υπάρχει, που για εμένα είναι δικαιολογημένη. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τον τελικό του 2022. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πολύ καλά πλέι οφ και είδε το Κύπελλο ως μια επιβράβευση. Τώρα πάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό ίσως κάνει και καλό στους παίκτες που ξέρουν ότι θα πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι, αν ο Άρης δεν πάρει το Κύπελλο δεν θα είναι αποτυχία, καθώς δεν είναι το φαβορί έναντι των «πράσινων», που δεδομένα έχουν μεγαλύτερο βάρος και πίεση.

Ενώ ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν μειονεκτικά έναντι των άλλων διεκδικητών του τίτλου, που θα κρατήσουν τους προπονητές τους ενώ αυτός θα πάει ξανά από την αρχή, ανεξάρτητα του ποιος θα έρθει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x