Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Με Ρούμπεν πιθανότατα στην 11αδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πλάνα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να… ξεμπερδεύει με τον Βόλο από το πρώτο ματς.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει του επικείμενου αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο στο Απόστολος Νικολαΐδης» μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από ένα μήνα για τον Παναθηναϊκό. Να πω ότι το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει στο Κύπελλο φέτος. Θα πάει με τους βασικούς ο Γιοβάνοβιτς, θα είναι ιδανικό να πάρει μια καθαρή νίκη και να ακολουθήσει ροτέισον στη ρεβάνς. Πιθανότατα θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Ρούμπεν. Είναι περίπου η 11άδα που είδαμε στο τελευταίο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα και είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα είναι πολύ πιο μαζεμένη μετά το 5-1 στο ματς πρωταθλήματος και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «πράσινους».

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι λόγω του εργάσιμου της ημέρας και επειδή ο κόσμος… ξεσυνήθισε λίγο με το Μουντιάλ, η Λεωφόρος δεν θα είναι γεμάτη αλλά περιμένει γύρω στους 10.000 φίλους του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x