Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός αξίζει το Κύπελλο - Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Παπαϊωάννου»!

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία (0-2) και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι είπε για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία (0-2) και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σημείωσε ότι «ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε» και τόνισε ότι «με βάση την εικόνα του τελευταίου 1,5 μήνα, αξίζει να σηκώσει την κούπα»!

«Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, ο Παναθηναϊκός είχε απέναντί του μία ομάδα, που το μόνο που έκανε ήταν να παίζει άμυνα και να χτυπάει», πρόσθεσε και επανέλαβε ότι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο «η βελτίωση του Παναθηναϊκού από την αρχή της σεζόν είναι αλματώδης».

Τέλος, στάθηκε και στην απαράδεκτη και προσβλητική, όπως τη χαρακτήρισε, συμπεριφορά του Πανουργιά Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτη της Λαμίας, που δεν επέτρεψε σε 200 οπαδούς του Παναθηναϊκού με εισιτήριο και ενώ η αστυνομία άναψε το πράσινο φως, να μπουν στο γήπεδο! «Ο Πανουργιάς τούς μίλησε με προσβλητικό τρόπο και τους έστειλε να δουν το ματς από έναν λόφο. Αν κάποιος χτυπούσε, θα ήταν υπόλογος. Παράγοντες στιλ Πανουργιά δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x