Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Ο Τερίμ θέλει να κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα-Χρειάζεται ισορροπία κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Στο πλάνο του Τερίμ τόσο σε επίπεδο προσώπων, όσο και σε φιλοσοφία για το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αποψινής «μάχης» με τον ΠΑΟΚ μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, στάθηκε στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ, υπενθυμίζοντας αφενός τους επικρατέστερους για την ενδεκάδα του «τριφυλλιού». Παράλληλα, ανέφερε ότι ο έμπειρος τεχνικός θέλει οι «πράσινοι» να μπουν με τη φιλοσοφία να κάνουν το παιχνίδι τους κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» και με σκοπό να τον αιφνιδιάσει.

Επιπλέον, ο ίδιος σχολίασε ότι «για να πάρει αποτέλεσμα, πρέπει να προσέξει την αμυντική του λειτουργία, ο ΠΑΟΚ θα μπει με ορμή λόγω και του κόσμου που επιστρέφει στα γήπεδο. Αν μπορέσει και σκοράρει, θα είναι ακόμα καλύτερα. Χρειάζεται ισορροπία και καλή αμυντική λειτουργία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x