Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Πρέπει να γίνει ξανά συμπαγής ο Παναθηναϊκός - Βουνό η πρόκριση, βάσει εικόνας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και κατέγραψε την δυσκολία που εμπεριέχει η πρόκριση στο Κύπελλο.

Να επιστρέψει στα… παλιά πρέπει ο Παναθηναϊκός αν θέλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Γίνεται προσπάθεια να τονωθεί το ηθικό, να αλλάξει η εικόνα και να δούμε έναν Παναθηναϊκό πιο συμπαγή, που θα θυμίζει τον Παναθηναϊκό του πρώτου γύρου. Να παρουσιαστεί όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να κάνει κάτι που φαίνεται… βουνό. Να πάρει την πρόκριση. Το λέω με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ είναι σαρωτικά καλύτερος σε τρία από τα τέσσερα ημίχρονα. Όλο αυτό πρέπει να αλλάξει, να βρει αυτό που έχει χάσει. Την αυτοπεποίθησή του, την σιγουριά ότι μπορεί να βάλει γκολ ακόμα και στο τέλος. Αν δεν τα βρει, οι δύο μεταγραφές από μόνες τους δεν φτάνουν», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Kλεϊνχέισλερ έκανε προπόνηση, θα είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» αλλά πιθανότατα θα έρθει ως αλλαγή από τον πάγκο, κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε πως δεν βλέπει τον Βέρμπιτς να ξεκινάει στην 11άδα του Παναθηναϊκού μεθαύριο και αναφέρθηκε στο κακώς εννοούμενο πάθος που έδειξε ο Σένκεφελντ την Κυριακή και επέφερε το πρόστιμο.

Παράλληλα, σημείωσε ότι πλέον υπάρχουν απαιτήσεις από τους «πράσινους», που κάποιοι εξ αυτών δείχνουν να «μασάνε» στην πίεση η οποία υπάρχει και το «πρέπει» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x