Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Πρώτη εμφάνιση Ντραγκόφσκι σήμερα - Οι άλλες πιθανές αλλαγές στην 11άδα»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Νικολογιάννη.

Πολλές είναι οι πιθανότητες να κάνει σήμερα κατά του Ατρομήτου το ντεμπούτο του κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού ο Ντραγκόφσκι όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 .

Ο ρεπόρτερ των πράσινων ανέφερε ότι ο Φατίχ Τερίμ ενδεχομένως να θέλει να δώσει ανάσες στον Λοντίγκιν, ο οποίος έχει και τον τραυματισμό του από το Καραϊσκάκη και το ματς με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε άλλες αλλαγές που ενδεχομένως να γίνουν σήμερα από τον Τούρκο τεχνικό. Όπως ανέφερε στο κέντρο της άμυνας ίσως να γίνουν και δύο αλλαγές, ο Κώτσιρας είναι πιθανό να πάρει τον ρόλο του δεξιού μπακ με τον Βαγιαννίδη να ξεκουράζεται. Στη μεσαία γραμμή πιθανή τριάδα είναι οι Βιλένα, Μπερνάρ και Ρούμπεν ή ο Αράο. Στο ένα άκρο θα είναι ο Αϊτόρ, ο Τζούρισιτς στην κορυφή της επίθεσης και ίσως ο Λημνιός στο άλλο άκρο.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται να παίξει περίπου 30 λεπτά προς το τέλος του ματς, στο οποίο οι πράσινοι θέλουν μία νίκη για να είναι ήρεμοι για την συνέχεια.

Σχετικά με τα μεταγραφικά, ανέφερε ότι ίσως μέχρι και αύριο το βράδυ να υπάρχει οριστική εξέλιξη για τον Μαξίμοβιτς με τους πράσινους να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν από τώρα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x