Κύπελλο Ελλάδας

Ο νόμος του «Ελ Πάσο»

Η Καλλιθέα αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 65' και με γκολ του Μπέλη στο 86ο λεπτό, πήρε τη νίκη απέναντι στη Λαμία στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η επιστροφή της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο, συνοδεύτηκε με τρίποντο στον πρώτο αγώνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς, η ομάδα του Νίκου Παντέλη προηγήθηκε στο 22' με τον Σμυρλή, ο Καραλής ισοφάρισε στο 34' και ο Μπέλης που είχε περάσει σαν αλλαγή για τους νικητές, σκόραρε στο 86', στην επιστροφή της Καλλιθέας στη φυσική της έδρα, ύστερα από 20 μήνες.

Το ματς

Η Καλλιθέα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατόρθωσε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου με ένα γκολ. Στο 22ο λεπτό, ο Σμυρλής εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Ρίζου σε σουτ του Φράγκου και άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο. Η Κέρκυρα βγήκε άμεσα μπροστά και απείλησε με κεφαλιά του Αλεξίου που μπλόκαρε στη γωνία του ο Μιχελής. Στο 29’ οι φιλοξενούμενη ζήτησαν πέναλτι όταν σε κοντρόλ του Καραλή, φαίνεται να κόβει με το χέρι ο Σταύρου, δίχως η φάση να είναι εντελώς ξεκάθαρη.

Στο 34ο λεπτό, ο Γιάννης Καραλής με κεφαλιά, θα εκμεταλλευτεί την σέντρα του Τζόκιτς από αριστερά, αλλά και την λάθος εκτίμηση του Μιχελή, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Προκς με το κεφάλι έστρωσε στον Μπούζα που σούταρε πάνω από την εστία από καλή θέση.

Στο 49’ ο Καλέργης σουτάρει, αλλά ο Μιχελής είναι σε ετοιμότητα, ενώ στο 61’ ο Μπούζας εκτελεί φάουλ, για να μπλοκάρει ο Ρίζος. Το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι το 65ο λεπτό, οπότε και ο Τζόκιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε κι έτσι η Καλλιθέα, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 72’ ο Φράγκος είχε κεφαλιά, έξω από την εστία. Τελικά στο 86ο λεπτό ο Μπέλης με τη βοήθεια της κόντρας στο σώμα του Λεάντρο, κατέληξε στα δίχτυα για να πάρει τη νίκη η Καλλιθέα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχέλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μουκτάρης, Κατσικογιάννης (60’ Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας (81’ Ιγνατίδης), Προκς, Φράγκος, Σμυρλής (80' Τσίπρας)

ΛΑΜΙΑ: Ρίζος, Λεάντρο, Ν' Γκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης (80’ Παπαευθυμίου), Καλλέργης (69’ Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος (39’ λ. τρ. Νατσιόπουλος), Τσόπελας

Κίτρινες: Ν’ Γκουέμ, Καλέργης

Κόκκινες: Τζόκιτς (2 κίτρινες)

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x