Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής της εξέδρας: Οι «σεληνιασμένοι» Παλάσιος-Αϊτόρ και η επιστροφή του αρχηγού

Δείτε τα σημεία-κλειδιά του προπονητή της εξέδρας από το Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, επικρατώντας και στο δεύτερο παιχνίδι επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (0-1) με συνολικό σκορ 5-0.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών, κερδίζοντας χρόνο και ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά τα σημεία-κλειδιά από τον προπονητή της εξέδρας:

Η επιστροφή του αρχηγού: Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της αναμέτρησης ήταν σίγουρα εκείνη της επιστροφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στην αγωνιστική δράση έπειτα από 425 ημέρες.

Ο 28χρονος αρχηγός των «πρασίνων» πέρασε στο παιχνίδι στο 74οο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Χατζηγιοβάνη, πατώντας χορτάρι για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες αποχής λόγω του τραυματισμού του.

Σε αυτό το τέταρτο που πρόλαβε να αγωνιστεί, έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα. Όχι μόνο δεν έδειξε… έξω από τα νερά του, αντιθέτως βοήθησε σημαντικά την ανάπτυξη, ενώ είχε και μία τελική προς την εστία λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάθε λόγο να χαμογελάει!



Ξεχώρισαν Χατζηγιοβάνης και Γκατσίνοβιτς: Θετικότατη μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Οι δύο παίκτες του «τριφυλλιού» έβγαλαν μεγάλη ενέργεια και διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, βοηθώντας σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι των φιλοξενούμενων. Ειδικά ο 24χρονος εξτρέμ δήλωσε «παρών» σχεδόν σε όλες τις καλές στιγμές των «πρασίνων» μέχρι το 74’, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Κουρμπέλη.

Από την άλλη, ο 27χρονος Σέρβος χαφ, που βρέθηκε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ήταν αρκετά δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έδωσε πολλές μάχες στον άξονα. Στο 10οο λεπτό μάλιστα έφτασε κοντά στο να πετύχει το πρώτο του γκολ με τα «πράσινα» με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ.

Οι «σεληνιασμένοι» Παλάσιος και Αϊτόρ: Η αλήθεια είναι πως οι πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έχοντας πολλές αυξομειώσεις στην εικόνα του.

Ωστόσο, η είσοδος των Παλάσιος (63’) και Αϊτόρ (74’) ανέβασε το επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με τους δύο άσους να δίνουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους. Άλλωστε, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης προήλθε από τη συνεργασία των δύο, με τον 30χρονο Αργεντινό να σκοράρει για τρίτο διαδοχικό ματς και πέμπτο στα εννέα πιο πρόσφατα!

Με τη σειρά του, ο Ισπανός εξτρέμ επιβεβαίωσε το πολύ καλό «φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται, καθώς στα έξι τελευταία παιχνίδια μετράει δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x