Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής της εξέδρας: Με χαρακτήρα, έκανε… σεφτέ και έμεινε εντός στόχου!

Ο προπονητής της εξέδρας στέκεται στα θετικά στοιχεία που αποκόμισε ο Παναθηναϊκός από την νίκη-πρόκριση επί του Ατρόμητου.

Ο Παναθηναϊκός «έπρεπε» να κερδίσει τον Ατρόμητο σήμερα, στο Περιστέρι. Το έκανε, έφυγε με την πρόκριση στις βαλίτσες του και (μπορεί να) ατενίζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία…

Όχι τόσο λόγω του 1-0 αυτού καθεαυτού, αλλά γιατί οι παίκτες έδειξαν προσωπικότητα, δεν παρέκλιναν από τα όσα θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φυσικά παραμένουν στην διεκδίκηση ενός τροπαίου-στόχου!

Ο προπονητής της εξέδρας είναι εδώ για να σας… εξηγήσει όλα όσα πρέπει να κρατήσει το «τριφύλλι» από την επικράτηση του απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

* Επιτέλους «διπλό»! Το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν οκτώ μήνες για να έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού, είναι από μόνο του αρκετό για να καταδείξει το «θέμα» που υπήρχε. Ακόμα κι αν αυτό δεν ήρθε σε αγώνα πρωταθλήματος, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος… βραχνάς δεν θα ταλαιπωρεί άλλο τους παίκτες, αποτελεί εχέγγυο για την κατάκτηση κι άλλων «διπλών» στο άμεσο μέλλον.

* Χρειαζόταν αποφασιστικότητα και… την είχε. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, γράφοντας ότι η νίκη ήταν μονόδρομος για τους «πράσινους» απόψε. Άλλωστε, με ήττα θα έλεγαν πρόωρο «αντίο» από το Κύπελλο, η… μουρμούρα για την εκτός έδρας αναποτελεσματικότητα τους θα εντεινόταν και γενικώς θα υπήρχε πρόβλημα… Ωστόσο, όσοι αγωνίστηκαν, έπαιξαν δείχνοντας ξεκάθαρα να έχουν όλα αυτά κατά νου. Έβγαλαν χαρακτήρα, έδειξαν σωστή νοοτροπία και δικαιώθηκαν!

* Κάποιος να σταματήσει τον Καρλίτος… Συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο ο Καρλίτος, πλέον και στο Κύπελλο. Ο Ισπανός στράικερ μετρούσε μέχρι σήμερα οκτώ τέρματα, όλα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο του γκολ και στο Κύπελλο, που συνοδεύτηκε από πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με την απόδοσή του από το ξεκίνημα της χρονιάς, επιβεβαιώνουν ότι ο Καρλίτος είναι το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού στην επίθεση!

* Επέστρεψε στα clean sheets. Το «τριφύλλι» δεν δέχτηκε πολλές φάσεις από τον Ατρόμητο, δείχνοντας παράλληλα βελτίωση στην αμυντική του συμπεριφορά όσο περνούσε η ώρα, μετά το ξεκίνημα του ματς. Αποτέλεσμα αυτού; Κατάφερε και κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν ξανά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επίσης εκτός έδρας, καθώς επίσης για τρίτη φορά σε οκτώ παιχνίδια συνολικά. Όλα αυτά, μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην γενικότερη βελτίωση που επιδέχεται η άμυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x