Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής της εξέδρας: Έκανε τα εύκολα… δύσκολα ο Παναθηναϊκός με την Λαμία!

Σε ένα ματς που ήταν για 3-0 τουλάχιστον, ο Παναθηναϊκός είδε τον Σαράνοφ… να κατεβάζει ρολά, τον Σιδηρόπουλο να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι και την Λαμία να μένει «ζωντανή» για τη ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έπρεπε να κερδίσει την Λαμία, αλλά και με… ευρύ σκορ, βάσει ευκαιριών και εικόνας των δύο ομάδων σήμερα στην Λεωφόρο.

Τελικά, νίκησε «μόνο» με 1-0, αφού του έλειψε η ευστοχία στην τελική ενέργεια, με εξαίρεση το τελείωμα του Ιωαννίδη, ενώ είδε και τον Σαράνοφ να πραγματοποιεί μερικές επεμβάσεις… καριέρας!

Κερασάκι στην τούρτα η απόφαση Σιδηρόπουλου και Ευαγγέλου να μην καταλογίσουν το πέναλτι που έκανε ο Τζανετόπουλος και πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να καθαρίσουν την πρόκριση στην ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης…

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει πως ήρθε το αποψινό αποτέλεσμα:
* Ο κύκλος των χαμένων… ευκαιριών. Αϊτόρ στο 2’ και στο 33’, Ιωαννίδης στο 22’ και στο 43’, Γκατσίνοβιτς στο 23’, Παλάσιος στο 36’… Μόνο στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν έξι ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το έκαναν σε μια, άλλη, την έβδομη, με τον Ιωαννίδη, χάνοντας την δυνατότητα να «καθαρίσουν» από νωρίς την υπόθεση νίκη-πρόκριση στον τελικό.

* «Κατέβασε ρολά» ο Σαράνοφ! Και ο τερματοφύλακας, παίκτης είναι, θα πει κανείς. Μέρος του παιχνιδιού. Σύμφωνοι. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, ο γκολκίπερ της Λαμίας έκανε εμφάνιση για highlights! Μπλοκάρει το σουτ του Ιωαννίδη στο 48’, βγάζει με εκτίναξη την κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 63’, ενώ επιστράτευσε το πόδι του στο 78’ στο τετ α τετ με τον Αϊτόρ… Τί άλλο να έκανε, δηλαδή;

* Δώστε το πεναλτάκι… Ζούμε την εποχή της τεχνολογίας και στο ποδόσφαιρο. Η χρήση του VAR βοηθάει στο να αποφεύγονται «γκάφες» που επηρεάζουν την εξέλιξη ενός αγώνα. Όχι, όμως, όταν μιλάμε για του Παναθηναϊκού… Ο Τζανετόπουλος κάνει χέρι, αλλάζει την πορεία της μπάλας, με το σκορ ήδη 1-0, στο 36’, αλλά Σιδηρόπουλος και Ευαγγέλου «κλείνουν τα μάτια» και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά!

* Φώτισε τον Παναθηναϊκό! Ο Ιωαννίδης έδειξε για μια ακόμα φορά ότι η Λαμία του… πάει. Έφτασε τα τρία γκολ -από τα πέντε συνολικά που έχει πετύχει φέτος, όλα μάλιστα εντός έδρας- απέναντί της, ενώ ήταν αναμφίβολα ο βασικός λόγος που εν τέλει η ομάδα του πήρε αυτό το -έστω και μικρό όπως κύλησε το παιχνίδι- προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Έχοντας και άλλες δύο καλές στιγμές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x