Κύπελλο Ελλάδας

Ο Ρούσσος ρέφαρε το λάθος, ο Βόλος τσίμπησε πόντο στη Λαμία!

Με τον Ρούσσο, να γίνεται από αρνητικός, θετικός πρωταγωνιστής στον αγώνα της Λαμίας, ο Βόλος πήρε την ισοπαλία από την ομώνυμη ομάδα 1-1 και έχει προβάδισμα για πρόκριση έναντι της αντιπάλου του.

Σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν πολλές αλλαγές και δεν κατάφεραν να βρουν ουσιαστικά χημεία μέσα στο παιχνίδι, ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα της ομάδας της Φθιώτιδας και πλέον έφτασε τους 4 πόντους, έναντι 1 της αντιπάλου του.

Ο Μάκης Χάβος έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές να δείξουν πως αξίζουν μια καλύτερη τύχη στο ρόστερ, ωστόσο και αυτή τη φορά δεν έπεισαν για κάτι τέτοιο.

Ο Αλμπέρτος Ρούσσος με ένα ολέθριο λάθος στο 14ο λεπτό, έδωσε τη δυνατότητα στον Καραμάνο να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης του Βόλου, ρέφαρε το λάθος του και στο 44’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας Γκαρσία έκανε το 1-1 με κεφαλιά.

Στην επανάληψη ήταν ο Λούκας Γκαρσία στο 53’ που λίγο έλειψε να νικήσει τον Μελίσσα από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα από την επέμβαση του πορτιέρε της Λαμίας έφυγε κόρνερ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο 67’ και στο 77’, με τον Βασιλαντωνόπουλο να είναι ο μόνος που απείλησε προς το τέλος.

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46' Καρυπίδης), Αναστασιάδης,Βάντερσον, Οσμάν, Άντρονιτς, Τσούκαλος, Μαστούρ (60' Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Καραμάνος

ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Καρίκι (65' Δόρης), Δημόπουλος (86' Κότο), Ενγκουέμ, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης, Πίσπας (54' Φράγκος), Μάντζης

Η βαθμολογία:

1. Βόλος 4
2. ΑΕΚ 3
3. Λαμία 1
4. Απόλλωνας Λάρισας 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Απόλλωνας Λάρισας - Λαμία

Βόλος - ΑΕΚ

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x