Για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο Ολυμπιακός και η Ελλάς Σύρου προσφέρουν ένα ματς με έντονο ρυθμό και διαδοχικές φάσεις. Στο 49' οι «ερυθρόλευκοι» διεύρυναν το προβάδισμά τους σε 0-2, όταν ο Γιαζίτσι έκανε σέντρα από τα δεξιά με το αριστερό και ο Ταρέμι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκίνη.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 51', η Ελλάς Σύρου κατάφερε να μειώσει σε 1-2. Ο Γιάκος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ. Το γήπεδο πήρε «φωτιά» από τους πανηγυρισμούς, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση του Μεντιλίμπαρ Τσανάκας: «Οι ευκαιρίες που θα δώσει ο Μεντιλίμπαρ στη Σύρο - Ο Μπότης, ο Ταρέμι και ο Σιπιόνι» Daily Mail: «Παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες» Πάτησε Σύρο ο Ολυμπιακός - Αποθέωση από τον κόσμο Συγκλονίζει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του Κετσετζόγλου: «Οι προτεραιότητες για μεταγραφές και οι πιθανοί δανεισμοί» Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ και η περίπτωση Μπαρίνοφ Ο Μάνταλος καταρρίπτει τους νόμους της λογικής Λανουά: «Λάθος οι κόκκινες σε Μαρίν και Μεϊτέ - Σωστά τα πέναλτι στη Λεωφόρο»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






