Κύπελλο Ελλάδας

«Καμπανάκι» από Μαρτίνς ενόψει ΠΑΟΚ: «Είμαστε Ολυμπιακός...»

Τα κακώς κείμενα της Λεωφόρου επανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ζήτησε πως περιμένει άμεσα βελτίωση στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με την ελπίδα να μην δει απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ ανάλογη εικόνα του Ολυμπιακού με εκείνη της προηγούμενης Κυριακής στη Λεωφόρο, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και επανέλαβε τα κακώς κείμενα της εμφάνισης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Δεν ήμαστε όπως πρέπει με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, η εικόνα μας δεν ήταν η σωστή», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαιναν πρώτοι και πιο αποφασισμένοι στην μπάλα. Είχαν πάθος που δεν είχαμε ανάλογο. Χάσαμε τις πιο πολλές μονομαχίες. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πρέπει να δείχνετε… πεινασμένοι. Η βαθμολογική διαφορά που έχουμε να μη μας χαλαρώνει. Είμαστε ο Ολυμπιακό. Πρέπει να προσπαθούμε να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ένα δυνατό ματς στο Κύπελλο, που θα έχει ίδια και μεγαλύτερη δυσκολία από αυτή που είχε εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Να είμαστε δυνατοί κι αποφασιστικοί και να έχουμε συγκέντρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x