Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού τελικού με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο τελικός θα κριθεί πρώτα από όλα στην ποιότητα, αν βγει η πραγματική ποιότητα στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός υπερέχει σε αυτό. Για τον Παναθηναϊκό, πέρα από το τρόπαιο, παίζονται πολλά περισσότερα και χρειάζεται ποδοσφαιρικό εγωισμό αυτό το παιχνίδι. Γιατί έχει χάσει πρόσφατα από τον Άρη, γιατί έχασε ένα πρωτάθλημα και έκανε μπαράζ κακών εμφανίσεων και αυτοκτόνησε σε ορισμένα ματς. Γιατί χρωστάει κάτι στον κόσμο του, γιατί πικράθηκε φέτος και είναι χρόνια μακριά από τους τίτλους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν περισσεύουν τα τρόπαια και χρειάζεται να δώσει όραμα, κίνητρο στον κόσμο και για τη διοίκηση είναι σημαντικό, αφού αν χαθεί η Ευρώπη θα υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από τη συμμετοχή στο Europa League. Θα είναι καταστροφή αυτό και έχει πάρα πολλά κίνητρα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πρέπει να εμφανίσει τον πραγματικό του εαυτό», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κυνηγήσει τον στόχο της Ευρώπης, το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο από τις εγχώριες διοργανώσεις, και να υπάρξει μία αντίδραση μετά τα κακά αποτελέσματα. Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους και δεν ασχολείται κανείς με το θέμα προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x