Κύπελλο Ελλάδας

Παγκάκης: «Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι δυνατός»

Ο Νίκος Παγκάκης εκλαμβάνει την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό ως απόδειξη ότι επέστρεψε δυναμικά.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό ήρθε για να βάλει την τελική «σφραγίδα» του άλματος που έκανε μέσα στη σεζόν, όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα ξέσπασμα χαράς μετά από τόσο μεγάλη αναμονή και προσμονή για έναν τίτλο. Γι’ αυτό τόσο ο κόσμος όσο και τα μέλη της ομάδας το πανηγύρισαν τόσο έντονα. Το ήθελαν πολύ. Με αυτόν τον τίτλο, αλλά και την παρουσία του στο σύνολο των ντέρμπι ο Παναθηναϊκός έδειξε πως είναι και πάλι δυνατός και βάρυνε ξανά τη φανέλα του. Έπαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κατέκτησε έναν τίτλο, επέστρεψε στην Ευρώπη και κέρδισε και έναν γύρο στο Conference League», τόνισε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», ενώ έδωσε και λεπτομέρειες από το γλέντι στα μπουζούκια.

Σχολιάζοντας, δε, την εικόνα του τελικού, είπε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα, ο Γιοβάνοβιτς είχε διαβάσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και μπορεί αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι διακοπές που έκοψαν τον ρυθμό να είχε κερδίσει με λιγότερο άγχος στο τέλος. Στον Γιοβάνοβιτς αρέσει σίγουρα το ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά έχει πάντα ως βάση την καλή άμυνα και χθες στηρίχτηκε σε αυτή για να κρατήσει τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x