Κύπελλο Ελλάδας

Παίζει για… Μπαμ Μπαμ

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο στο παιχνίδι Κυπέλλου του Εργοτέλη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μπαμ Μπαμ μετά από απουσία ενός έτους!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από σχεδόν ένα χρόνο βρίσκεται ο Μάρκους Μπαμ Μπαμ.

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη είχε τραυματιστεί τον Οκτώβριο του 2013 κι έκτοτε δεν έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο, όμως ο Παύλος Δερμιτζάκης πιθανότατα θα δει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης ως ευκαιρία για να τον… μπάσει ξανά στο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη:

Τσέρνι, Καβουσάκης, Πίτσος, Γιουσούφ, Μέγι, Παντελάκης, Σαϊνάτι, Ρέντζας, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Κούτρης, Στράους, Βλαχοδήμος, Μπουρσέλης, Κούρεζ, Παμλίδης, Στογιάνοβιτς, Μπαμ Μπαμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x