Κύπελλο Ελλάδας

Παναιτωλικός-Άρης: Τα τελευταία νέα από Τσιρώνη-Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πριν τον πρώτο ημιτελικό

Ακούστε τα τελευταία νέα Παναιτωλικού και Άρη από Μπάμπη Τσιρώνη και Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πριν τη πρώτη μεταξύ τους μάχη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Παναιτωλικός και Άρης διασταυρώνουν απόψε (19:30, COSMOTE Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) τα «ξίφη» τους στο Αγρίνιο στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Oι δυο ομάδες, αναζητούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, έχοντας διαγράψει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στον θεσμό, αφού απέκλεισαν ανώτερους, αγωνιστικά, αντιπάλους στον δρόμο τους προς τα ημιτελικά.

Από τη μία πλευρά ο Παναιτωλικός απέκλεισε κατά σειρά τον Διαγόρα Ρόδου, την Athens Kallithea FC και τον ΟΦΗ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την παρθενική του παρουσία σε τελικό Κυπέλλου. Στην αντίπερα όχθη ο Άρης δείχνει 100% αφοσιωμένος στον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι «κίτρινοι» έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος Betsson, το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος στόχος της σεζόν. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκλεισαν κατά σειρά την κάτοχο του τροπαίου και πρωταθλήτρια ΑΕΚ με μια ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια και με επικράτηση στα πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το επόμενο εμπόδιο, που ξεπέρασε ο Άρης, ήταν αυτό της Νίκης Βόλου, την οποία νίκησε 3-0 εντός έδρας και της πήρε ισοπαλία (2-2) στο Πανθεσσαλικό.

Ακούστε τα τελευταία νέα των ομάδων από Μπάμπη Τσιρώνη και Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πριν την πρώτη μεταξύ τους μάχη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x