Κύπελλο Ελλάδας

Για την έκπληξη ο Παναιτωλικός, για αντίδραση ο Ολυμπιακός

Δύσκολα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσω του Κυπέλλου θέλει να βάλει ο Παναιτωλικός στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Για τον έναν πρόκληση, για τον άλλο καθήκον! Παναιτωλικός και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα (15:00) στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον θεσμό να μην αφήνει αδιάφορη καμία από τις δύο ομάδες.

Για τους γηπεδούχους η ψυχολογία είναι στα ύψη, πίεση από τη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος δεν υπάρχει ειδικότερα μετά το νέο τρίποντο αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, επιπρόσθετα ο μεγάλος του αντίπαλος θα έχει απουσίες, οπότε το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου θέλει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τις περισσότερες βασικές του λύσεις, καθώς μόνο οι Μελίσσας και Βργκοτς έμειναν εκτός αποστολής και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Γιάννης Ανέστης που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός που είναι σε περίοδο προβληματισμού μετά τις τελευταίες «φτωχές» εμφανίσεις κόντρα σε Απόλλωνα και Παναθηναϊκό, θα έχει πολλές αλλαγές στον βασικό του σχηματισμό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές, έχοντας στο μυαλό του σε μεγάλο βαθμό το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιθανές ενδεκάδες

Παναιτωλικός
: Ανέστης – Αποστολάκης, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης – Τσιγγάρας, Μάρτενσον – Ντουάρτε, Μεντόσα, Φλόρες – Καρέλης

Ολυμπιακός: Kρίστινσον – Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Μπα – Ανδρούτσος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ – Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Λοβέρα

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, έχοντας βοηθούς τους Ψαρρή και Σινιοράκη. Τέταρτος θα είναι ο Αγγελάκης και χρέη VAR θα εκτελούν οι Κουμπαράκης και Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x