Κύπελλο Ελλάδας

Για το σκορ πρόκρισης ο Παναθηναϊκός, για το όνειρο η Αναγέννηση

Παναθηναϊκός και Αναγέννηση Καρδίτσας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε στη Λεωφόρο, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί.

Την φιλόδοξη Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός (17:00, Cosmote Sport 3, bwin ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν από το πρώτο κιόλας ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, σκορ πρόκρισης.

Το «τριφύλλι» αποκλείστηκε πέρυσι στην προημιτελική φάση από τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ η θεσσαλική ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στους «8» και ζει μεγάλες στιγμές. Κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων ο Τάσος Λαγός, που αγωνίστηκε με τη φανέλα των «πρασίνων» στο τελευταίο Κύπελλο που κατέκτησαν το 2014.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να είναι εκτός, όπως συνέβη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ, αναμενόμενα παραμένει στα… πιτς ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τους Καρδιτσιώτες και έτσι ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, χωρίς φυσικά να υπάρχει άγχος.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ.Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους κ. Κωσταρά και Δημητριάδη. Τέταρτος θα είναι ο κ.Καραντώνης, VAR ο κ.Σιδηρόπουλος και AVAR ο κ.Πάτρας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Διούδης-Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ-Λούντκβιστ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος-Παλάσιος, Καρλίτος, Βιτάλ.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας-Καρανίκας, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος-Λαγός, Γκίνη, Πλέγας-Βιδάλ, Αθανασιάδης, Μπραμπίγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x