Κύπελλο Ελλάδας

Βγήκαν για βόλτα στο «Πανθεσσαλικό» οι παίκτες Παναθηναϊκού και Άρη

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Άρη έκαναν την πρώτη τους βόλτα στο «Πανθεσσαλικό», λίγο πριν τη σέντρα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Betsson.

Ο δεύτερος τίτλος της σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα κριθεί στο «Πανθεσσαλικό», όπου ο Παναθηναϊκός με τον Άρη θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, σε ένα ματς με κομβικό διακύβευμα.

Πέρα από το κίνητρο που δίνει ούτως ή άλλως η κατάκτηση ενός τίτλου, ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα πάρει και ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, σε αντίθεση με τον ηττημένο που θα μείνει εκτός Ευρώπης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αρκετή ώρα πριν το παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν για την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο στο Πανθεσσαλικό, που είναι άδειο και θα παραμείνει, καθώς υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

@sporfm946 Βγήκαν για βόλτα στο άδειο Πανθεσσαλικό οι παίκτες Παναθηναϊκού και Άρη #panathinaikos #aris #greekcup #sporfm #fy #fyp ? original sound - sporfm946












Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x