Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούριτσιτς, εκτός Βέρμπιτς και Σπόραρ ενόψει Ατρομήτου

Με τον Τζούριτσιτς να προπονείται κανονικά, τους Βέρμπιτς-Σπόραρ να κάνουν θεραπεία και τους Ιωαννίδη, Παλάσιος, Τσέριν και Γερεμέγεφ να ανεβάζουν ρυθμό, άρχισε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Μια επιστροφή, εν μέσω των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν, περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο.

Για τον Φίλιπ Τζούριτσιτς ο λόγος, με τον Σέρβο μέσο να προπονείται κανονικά σήμερα (22/01) στο Κορωπί και να θέτει εαυτόν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, όπως και ο Τόνι Βιλένα που εξέτισε την τιμωρία του, για το πρώτο ματς των «πράσινων» με τους Περιστεριώτες, μεθαύριο (24/01) στη Λεωφόρο.

Αντιθέτως, τόσο ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς όσο και ο Άντραζ Σπόραρ έκαναν θεραπεία λόγω των τραυματισμών τους στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και θα βγάλουν μαγνητική εντός της ημέρας.

Αμφότεροι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσουν τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και, πιθανότατα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (28/01) στην Τούμπα!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Στα θετικά η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Τζούριτσιτς, ενώ ανεβάζουν στροφές στο ατομικό πρόγραμμα τους οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x