Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να αποκαταστήσει άμεσα το πρόβλημα που παρατηρήθηκε με την ολισθηρότητα του αγωνιστικού χώρου στη Λεωφόρο, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.
Η ολισθηρότητα αυτή σχετίζεται με τις αυξημένες τιμές υγρασίας που επικράτησαν τις συγκεκριμένες βραδιές στη Λεωφόρο, εξαιτίας των οποίων δημιουργήθηκε ένα λεπτό στρώμα υγρασίας επάνω στην επιφάνεια του χλοοτάπητα. Δεν έχει καμία σχέση με το αποστραγγιστικό σύστημα, το οποίο αντικαταστάθηκε προ τριετίας με νέο υπερσύγχρονο.
Οι παρεμβάσεις που έγιναν, περιλάμβαναν στοχευμένη απομάκρυνση της επιφανειακής στρώσης, αραίωση του πολύ πυκνού χλοοτάπητα για να “ανοίξει” η επιφάνεια και εφαρμογή ειδικής άμμου υψηλής ποιότητας, η οποία σταθεροποιεί το έδαφος και βελτιώνει άμεσα την πρόσφυση.
Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, η επιφάνεια βρίσκεται ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επέλθει πλήρης οπτική αποκατάσταση.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






