Κύπελλο Ελλάδας

Τα λάθη του Πανσερραϊκού χάρισαν την πρόκριση στον Βόλο!

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό, ο Βόλος επικράτησε 3-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε 3-1 του μαχητικού Πανσερραϊκού στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό, οι Βολιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν με αλλαγές στη βασική ενδεκάδα έφτασαν στη νίκη εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο το θεσμού.

Βέβαια, όπως και στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και στο σημερινό της Ξάνθης με τον Ιωνικό, υπήρξαν παράπονα για τη διαιτησία, καθώς στο 77' και με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Βόλου ακυρώθηκε γκολ του Πανσερραϊκού για οριακό οφσάιντ. Στιγμές αργότερα οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τέρμα του Ροσέρο.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Βόλο, όταν στο 6ο λεπτό οι παίκτες του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στις Σέρρες. Συγκεκριμένα, ο Μπαρτόλο εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην «καρδιά» της άμυνας του Πανσερραϊκού και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον εξουδετερωμένο Καβουσάκη για το 0-1!



Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν «πάγωσαν» από το γρήγορο προβάδισμα του Βόλου, αλλά αντιθέτως κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο φτάνοντας γρήγορα στην ισοφάριση. Στο 14ο λεπτό ήρθε η απάντηση του Πανσερραϊκού με πανέμορφη κεφαλιά του Μαρκιόνι στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από «γλυκιά» και καλοζυγισμένη σέντρα του Ανάκογλου!



Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν απειλητικές με όρεξη να παίξουν στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο. Στο 26' ο Βόλος «άγγιξε» το 2-1, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε ο Ρομέρο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανσερραϊκός είχε και αυτός μια μεγάλη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά του Φαμπρίτσιο να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ ο Κότνικ.

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς αμφότερες έψαχναν με αξιώσεις το τέρμα που θα τις έβαζε σε θέση οδηγού. Στο 57' όμως, ο Πανσερραϊκός έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τον Βόλο με ένα απίστευτο αυτογκόλ, που θέτει υποψηφιότητα από τώρα για το αυτογκόλ της χρονιάς!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Σερρών αντάλλαζαν πάσες στην άμυνα χωρίς ιδιαίτερη πίεση όταν ο αμυντικός Κωνσταντίνος Δημητρίου θέλοντας να γυρίσει πίσω στον τερματοφύλακά του, τον «κρέμασε» από τα 5 μέτρα!




Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας στην ισοφάριση έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Ανάκογλου και Κανίς. Στο 77' μάλιστα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-2 με τέρμα του Κότσι, το οποίος ακυρώθηκε για οφσάιντ, μια φάση πάντως αρκετά οριακή.



Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει ο Πανσερραϊκός το έκανε ο Βόλος δευτερόλεπτα αργότερα, με τον Ροσέρο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση, «κλειδώνοντας» έτσι την πρόκριση για την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x