Κύπελλο Ελλάδας

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Μασαρίποφ, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβό, Διαμαντή και Θυμιάνη θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βγάζει την 20μελή αποστολή.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε σήμερα (30/01) το πρωί η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκεί όπου, μετά και το 4-0 στον πρώτο αγώνα, ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές των «λιονταριών», που κλείνουν τον Ιανουάριο με τον όγδοο συνολικά αγώνα τους!

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης και Άλεξιτς.

Εκτός αποστολής, αντιθέτως, έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε 15 ημέρες, ο Διαμαντής που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Βόλο, ο Θυμιάνης για λόγους ξεκούρασης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x