Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ για το πρώτο βήμα

Θέλοντας να αφήσει πίσω του τα δικαστικά (λόγω της μη διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο πρώτο ραντεβού για τους «4» του Κυπέλλου. Το πλάνο Λουτσέσκου.

Έχει και Κύπελλο!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αφήσει στην άκρη τα δικαστικά που τον ταλαιπωρούν, λόγω της μη διεξαγωγής του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση επί του Πανιωνίου.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει (19:30, Cosmotesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τους «κυανέρυρθους» εκτός έδρας με στόχο να φτιάξει καλή «προίκα» εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα και να πλησιάσει στον τελικό του Κυπέλλου.

Λίγα φαίνεται ότι είναι τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα και το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ο Λέο Μάτος, ώστε να πάρει ανάσες και να μην κλατάρει, διότι έχει… τραβήξει κουπί από την αρχή της σεζόν. «Παίζεται» το αν θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης, διότι έχει στομαχικές διαταραχές. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του θα πάρει ο Ρέι. Ο Βαρέλα θα είναι ένας εκ των δύο στο κέντρο της άμυνας και ένας εκ των Μαλεζά και Κρέσπο θα τον πλαισιώσει, με τον Έλληνα στόπερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Αριστερά θα αγωνιστεί ο Αζεβέδο, αφού ο Βιεϊρίνια θα μετακινηθεί δεξιά ώστε να καλύψει το κενό του Μάτος. Ο Μαουρίσιο θα είναι το ένα από τα δύο αμυντικά χαφ και οι Κάνιας-Σάκχοφ διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Πέλκας θα έχει ελεύθερο ρόλο, ο Μακ θα βρεθεί στο αριστερό «φτερό» και ο Κάμπος στο δεξί, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x