Κύπελλο Ελλάδας

Συνεχίζεται η κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ - Στις 15:00 το νέο ραντεβού στις Αφίδνες

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για να δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου.

Κανονικά, με λιγοστά προβλήματα συνεχίζεται το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η συγκέντρωση των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά στα Μάλγαρα ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το πρωί.

Τα πούλμαν όμως ξεκίνησαν στις 10 το πρωί, έχοντας προηγηθεί από τις αστυνομικές Αρχές οι έλεγχοι, ταυτοπροσωπία, εισιτήρια κτλ..

Βάσει των σχετικών εκτιμήσεων της ΕΛΑΣ η πομπή των πούλμαν αναμένεται να είναι στις Αφίδνες περίπου στις 15:00, εκεί που είναι προγραμματισμένο για την ώρα αυτή το ραντεβού και με άλλους οπαδούς της ομάδας από άλλα μέρη της χώρας για να ξεκινήσουν όλοι μαζί με τελικό προορισμό το ΟΑΚΑ.

Μέχρι τώρα υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, όπως η βλάβη σε ένα πούλμαν, τα οποία προσπαθούν οι υπεύθυνοι να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερα.

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η κάθοδος των οπαδών

UPDATE:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πούλμαν που είχε μια βλάβη, έμεινε κοντά στη Λαμία. Οι υπεύθυνοι κανόνισαν την μεταβίβαση των οπαδών σε πούλμαν που οδεύει στην περιοχή από την πόλη της Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x