Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με τον ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρεται αρχικά στο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.
«Σίγουρες απώλειες για τον ΠΑΟΚ είναι ο Παβλένκα και ο Ιβανούσετς. Το πιο σημαντικό ζήτημα έχει να κάνει με την επιλογή του νεαρού που θα ξεκινήσει το ματς. Με τον Ολυμπιακό τα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά, ο Λουτσέσκου δοκιμάζει τις τελευταίες του επιλογές», ανέφερε αρχικά.
«Είναι δύσκολο όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό να μην μπεις στο δικό του πνεύμα. Η μπάλα θα σηκωθεί πολλές φορές ψηλά αύριο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανταποκριθεί στη μάχη της δεύτερης μπάλας», συνέχισε.
Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πλέον είναι θέμα χρόνου για τον Ντρκούσιτς. Το μόνο ζήτημα που απομένει είναι το πότε και το πόσα χρήματα. Περιμένουμε πόσο κοντά στα 3 εκατ. θα κλείσει η μεταγραφή ώστε να έρθει ο 24χρονος».
Ακούστε παρακάτω το ρεπορτάζ:
Διαβάστε Επίσης
Κένι: «Όλα τα παιχνίδια είναι must win - Μαθαίνω πως λειτουργούν οι παίκτες, η ομάδα και ο προπονητής» «Πρόταση της Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ για Ντεσπόντοφ» Λουτσέσκου: «Λατρεύω τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, μεγάλο κίνητρο για μένα να αντιμετωπίζω τον Μεντιλίμπαρ» Τσορμπατζόγλου: «Σε άλλη φάση ο ΠΑΟΚ, παίζει το ποδόσφαιρό του και βγάζει ποιότητα…»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






