Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΣ Γιάννινα: «Μπήκε» ο Τζίνο ενόψει Βόλου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε σήμερα (4/10) την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλου με τον Βόλο, με τον Τζίνο να προπονείται κανονικά, σε αντίθεση με τους Κύρκο, Ριένστρα και Λιάσο.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε και σήμερα (4/10) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον σαββατιάτικο αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο.

Το πρόγραμμα την Τετάρτη (4/10) περιελάμβανε αρχικά passing game καθώς και ταχυδύναμη. Στη συνέχεια οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» δούλεψαν πάνω στα παιχνίδια μικρού χώρου αλλά και στην τακτική.

Το ευχάριστο νέο για τον Θανάση Στάικο είχε να κάνει με την επιστροφή του Φεντερίκο Τζίνο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, παρότι δεν αποκλείεται ο Ουρουγουανός μέσος να προφυλαχθεί κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αναμέτρηση στην οποία θα είναι διαθέσιμοι και οι Ροντρίγκο Εραμούσπε και Ζήσης Καραχάλιος, που ήταν τιμωρημένοι με κάρτες στο πρωτάθλημα και εξέτισαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, δεδομένα εκτός θα μείνουν οι Ιάσωνας Κύρκος, Ντάαν Ριένστρα και Άγγελος Λιάσος, ενώ η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης (5/10).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x