Κύπελλο Ελλάδας

Πέκχαρτ: «Ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ»

Τη δυνατότητα του να αγωνιστεί μαζί της στην Ευρώπη χαρακτήρισε ως κυριότερο λόγο της μεταγραφής του στην ΑΕΚ ο Τόμας Πέκχαρτ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τόμας Πέκχαρτ.

Σε δηλώσεις του στον «OTE TV» μετά το ματς με τον Ηρακλή (1-0), ο Τσέχος επιθετικός παραδέχθηκε ότι δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα και επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει την «Ένωση» ως μια μεγάλη ευκαιρία.

«Δεν έχω προλάβει να φέρω τα πράγματά μου. Η σύζυγός μου ήρθε χθες και μου έχει φέρει μόνο τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Έχω κάνει μόνο δυο προπονήσεις και νιώθω καλά», είπε αρχικά.

Ερωτώμενος λοιπόν γιατί διάλεξε την ΑΕΚ, ανέφερε: «Μετά από 5 χρόνια στη Μπουντεσλίγκα, ήταν ευκαιρία να έρθω σε μία ομάδα που διεκδικεί έξοδο στο Europa και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γερμανία είναι από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές χώρες σε οργάνωση, αλλά και εδώ τα πράγματα είναι μία χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x