Κύπελλο Ελλάδας

Περέιρα: «Είμαι ενθουσιώδης, γι αυτό πανηγύρισα έτσι»

Στον ενθουσιασμό της στιγμής απέδωσε τον έντονο πανηγυρισμό του μετά το γκολ ο Βίτορ Περέιρα τονίζοντας ότι δεν το έκανε για να προκαλέσει.

Ένταση επικράτησε λίγο πριν ξεκινήσει η συν. Τύπου του Βίτορ Περέιρα, που έκανε μία σύντομη δήλωση και αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε την πιότητα της στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για τον πανηγυρισμό του ήταν σαφής. Δεν το έκανε για να προκαλέσει.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε την ποιότητα μας, το πνεύμα του Ολυμπιακού και τις δυνατότητες μας. Κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι, παρότι είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Κερδίσαμε με ένα γκολ στο τέλος και είναι πολύ λογικό να αντιδράσουμε με ένα πολύ έντονο πανηγυρισμό, όταν βάζεις ένα τέρμα σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο, μετά από τέτοιο αγώνα. Μετά το γκολ ένιωσα την ανάγκη να πανηγυρίσω έτσι με ένα τόσο ενθουσιώδη πανηγυρισμό. Αν με ξέρατε, θα γνωρίζατε ότι είμαι έτσι ενθουσιώδης και ένιωσα την ανάγκη να πανηγυρίσω, χωρίς να έχω διάθεση να προκαλέσω. Αν νομίζετε ότι ήθελα να προκαλέσω, κάνετε λάθος. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, σκεφτόμαστε τώρα το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x