Κύπελλο Ελλάδας

Πετράκης: «Μας ευνόησε το ότι προηγηθήκαμε 2-0»

Στην ποιότητα της Athens Καλλιθέα στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη δύσκολη πρόκριση του Παναιτωλικού στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως μετρά η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου για τον Παναιτωλικό κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα και ρόστερ Stoiximan Super League, στάθηκε στο γρήγορο προβάδισμα και στη σωστή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο, στο γεγονός πως αγωνίστηκαν παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής κι έδωσε σύνθημα για το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο.

Αναλυτικά: «Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση που ήταν και ο στόχος. Παίζαμε με μια ομάδα που με το ρόστερ που έχει κι ο τρόπος που παίζει θα μπορούσε να αγωνίζεται και στην παραπάνω κατηγορία. Η δουλειά μας ήταν δύσκολη από την αρχή, ευνοηθήκαμε από το ότι προηγηθήκαμε νωρίς με 2-0, ελέγχαμε το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή διαχείριση, δεν απειληθήκαμε, ούτε απειλήσαμε.

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο ότι πάμε στην επόμενη φάση. Είμαι χαρούμενος γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, που έδειξαν ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα, εγώ πάντα το πίστευα και δεν είναι τυχαία στην ομάδα μας κι αυτό με ικανοποιεί πολύ.

Κοιτάμε ένα-ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ηράκλειο, θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του ΟΦΗ με την Κηφισιά, την άλλη Τρίτη έχουμε πάλι Κύπελλο, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα μαζί, ένα- ένα να ξεκουραστούν τα παιδιά, να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x