Κύπελλο Ελλάδας

Πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων ΕΠΟ: «Ας γίνει η αρχή για ματς με οπαδούς των δύο ομάδων»

Πρόκληση για όλη την Ελλάδα είναι ο τελικός του Κυπέλλου επεσήμανε ο Αγγελος Δανιήλ, πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Την σημασία της παρουσίας οπαδών και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο αλλά και τη διεξαγωγή του τελικού χωρίς επεισόδια υπογράμμισε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Ο Άγγελος Δανιήλ μίλησε στο Metrosport για τον τελικό του Κυπέλλου και ανέφερε ότι το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι πρόκληση όχι μόνο για την ΕΠΟ αλλά για όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις…

Για το αν ο τελικός Κυπέλλου είναι πρόκληση για την ΕΠΟ:


«Δεν είναι πρόκληση για την ΕΠΟ αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή θα γίνει με φιλάθλους και των δύο ομάδων, ας είναι η αρχή για να βλέπουμε σε όλους τους αγώνες φιλάθλους και των δύο πλευρών. Οι παράγοντες και οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι οι μοναδικοί που βρουν την λύση γι’ αυτό το θέμα.
Το ποδόσφαιρο έχει μεγάλη οικογένεια, υπάρχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο αθλητικός κόσμος, ο πολιτικός κόσμος. Η συμφωνία με την Αστυνομία λέει πως θα γίνει αυστηρός έλεγχος ακόμη και με τις προσκλήσεις».

Για το γεγονός πως γίνεται ο τελικός συνεχώς στο ΟΑΚA:

«Αποψη μου είναι να πηγαίνει ο τελικός Κυπέλλου σε όλη την Ελλάδα, συνήθως σκεπτικό είναι να γίνεται ο τελικός που θα είναι πιο ασφαλής. Είμαστε πολύ πίσω σε κατάσταση υποδομών στην Ελλάδα. Ολες οι ομάδες κοιτάνε πρώτα να αγοράσουν ποδοσφαιριστές και μετά να φτιάξουν τα γήπεδά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x