Κύπελλο Ελλάδας

Πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου: «Δύσκολα θα υπάρξει σύσκεψη»

Παρά το αίτημα του Παναθηναϊκού για σύσκεψη με θέμα τη μετακίνηση φιλάθλων στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Από ό,τι ξέρω όχι, αυτό το δικαίωμα για τα θέματα βίας ή επεισοδίων που ενδέχεται να γίνουν είναι καθαρά θέμα της Αστυνομίας και του Υπουργού», ήταν η απάντηση του Μάνου Γαβριηλίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με το αίτημα του Παναθηναϊκού να πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τη μετακίνηση φιλάθλων στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

«Δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχούμε, αν ο καθένας κάνει αυτά που πρέπει», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος Γαβριηλίδης στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη και του Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τα δεδομένα για τον σημερινό αγώνα: «Αυτή τη στιγμή έχω το έγγραφο του Υπουργείου και της Αστυνομίας για τα μέτρα που πρέπει να ισχύουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως απαγορεύεται η μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού. Επιτρέπεται όμως η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου».

Για το αν θα υπάρξει κάποια συνάντηση: «Από ό,τι ξέρω όχι, αυτό το δικαίωμα για τα θέματα βίας ή επεισοδίων που ενδέχεται να γίνουν είναι καθαρά θέμα της Αστυνομίας και του Υπουργού. Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε κάποια απόφαση επί του θέματος. Εμείς μένουμε στην απόφαση της Αστυνομίας και του Υπουργείου, οι οποίοι και απαγορεύουν τη μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών».

Για το αν ανησυχεί μήπως υπάρξουν επεισόδια: «Δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχούμε, αν ο καθένας κάνει αυτά που πρέπει. Αν ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός είναι προσεκτικοί στα όσα λένε και πάρουν τα μέτρα που είναι υποχρεωμένοι να πάρουν. Μεμονωμένα μπορούν να πάνε, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ώστε να μην υπάρξει και κίνηση στους γύρω δρόμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x