Κύπελλο Ελλάδας

Σαββόπουλος: «Διήμερο με έντονες συγκινήσεις και… τρέλα από πλευράς κόσμου του Άρη»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Άρη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, όπως το μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (25/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ των Θεσσαλονικιών αναφέρθηκε στις... πολλές στάσεις που έκανε η αποστολή των «κιτρίνων» (αφού τη σταματούσαν σε διάφορες περιοχές οι φίλοι της ομάδας), κάνοντας λόγο για διήμερο με έντονες συγκινήσεις και… τρέλα από πλευράς κόσμου του Άρη.

Στάθηκε, δε, στην πνευματική συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άκη Μάντζιου, κομμάτι στο οποίο, όπως σημείωσε, θα επικεντρωθεί πλέον ο Έλληνας τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά του 54χρονου προπονητή.

Τέλος, απάντησε και στο ερώτημα για τους ποιους δύο παίκτες από την ενδεκάδα του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό το 2010, θα επέλεγε για τη μεθαυριανή σύνθεση των «κιτρίνων».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x