Κύπελλο Ελλάδας

Σαργκάνης: «Ούτε μισό ποσοστό παραπάνω σε Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Σαργκάνης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία (και) στο θεσμό του Κυπέλλου μετρώντας πέντε κατακτήσεις, ο Νίκος Σαργκάνης, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον μεγάλο αποψινό τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

«Δεν δίνω ούτε μισό ποσοστό παραπάνω για νίκη σε καμία από τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία των τελευταίων ετών. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες», τόνισε στον Δημήτρη Τσακίρη ο θρυλικός τερματοφύλακας, που έχει κατακτήσει τον τίτλο με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, αλλά και Καστοριά.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρουσία περίπου 44.000 φίλων των δύο ομάδων και τόνισε πως ο αποψινός τελικός αποτελεί μια ευκαιρία. «Η παρουσία τόσων χιλιάδων φιλάθλων είναι ένα τεστ. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι όχι απλώς θέλουμε, αλλά και μπορούμε να συνυπάρχουμε ξανά στο ίδιο γήπεδο με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Είναι κάτι που έχει λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια και δίνει διαφορετικό χρώμα στο ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε να μην γίνει κανένα παρατράγουδο απόψε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x