Κύπελλο Ελλάδας

Ίλιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για τα playoffs - Στο τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε με Ατρόμητο για την ανανέωση»

Όσα είπε ο Σάσα Ίλιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό των Περιστεριωτών από το Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Περήφανος για τους παίκτες του και ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας του, δήλωσε ο Σάσα Ίλιτς μετά την ήττα (0-2) του Ατρομήτου από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» έκαναν το παιχνίδι τους, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες και τα μαζεμένα παιχνίδια που έχουν δώσει το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Από εκεί και πέρα, υπογράμμισε ότι το σύνολο του θα τα δώσει όλα για την είδοσο στα playoffs της Stoiximan Super League, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται το μέλλον σε ό, τι έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο, με τον οποίο, όπως συμπλήρωσε, θα συζητήσει επί του θέματος μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αναλυτικά, ο Σάσα Ίλιτς μίλησε για:

-το ματς: «Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μας, τα έδωσαν όλα. Δεν είχαμε την τύχη όπως στο προηγούμενο ματς για να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

-την ανασταλτική προσέγγιση του Ατρομήτου και το εάν οφειλόταν στην ορμή του Παναθηναϊκού: «Τις τελευταίες 15μέρες έχουμε παίξει πέντε ματς ενώ μας λείπουν πολλοί παίκτες, οπότε μας είναι δύσκολο να έχουμε ενέργεια. Σήμερα είχαμε το πλάνο μας. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος, δεν ξέρω εάν ήταν φάουλ. Είναι δύσκολο να πετυχαίνουμε κάθε φορά 1-2 γκολ».

-εάν το φοβήθηκε τακτικά το παιχνίδι: «Ποτέ στη ζωή μου δεν φοβάμαι. Είχαμε το πλάνο να κάνουμε ένα έξυπνο και ισορροπημένο παιχνίδι. Είπα και πριν ότι παίζαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Κάναμε το παιχνίδι μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

-το ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος του Ατρομήτου μέχρι το φινάλε της σεζόν και το εάν έχει αρχίσει να σκέφτεται την παρουσία του στον πάγκο των Περιστεριωτών και για την επόμενη (ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του το καλοκαίρι): «Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Σίγουρα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Δεν μπορώ να δώσω κάποια υπόσχεση. Μην ξεχνάμε ότι όταν ήρθα ο Ατρόμητος ήταν στις τελευταίες θέσεις, οπότε περιμένουμε κάποια βελτίωση. Περιμένουμε και παίκτες να γυρίσουν.

Όχι, αυτήν τη στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου το μέλλον (σ.σ. για την επόμενη σεζόν). Είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας μου και όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα συζητήσουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x