Κύπελλο Ελλάδας

Στάικος: «Ήταν μία μέτρια προς καλή εμφάνιση»

Ως μία μέτρια προς καλή εμφάνιση χαρακτήρισε την προσπάθεια των παικτών του οπ Θανάσης Στάικος, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας πως ήταν μία μέτρια προς καλή εμφάνιση για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς των τερματοφυλάκων για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα που του άφησε η ομάδα του: «Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 68΄. Αναμφίβολα, η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε τον ρυθμό και πίεζε σε όλο το γήπεδο. Σε εξαίρεση με το πρώτο πεντάλεπτο που είχαμε μία καλή στιγμή. Από το πέναλτι και μετά το παιχνίδι κρίθηκε. Από το δεύτερο ημίχρονο θέλουμε να κρατήσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο. Είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις και μία-δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσουμε. Ήταν μία μέτρια προς καλή εμφάνιση. Το μυαλό μας από σήμερα είναι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό».

Για την γκίνια του ΠΑΣ Γιάννινα με τους τραυματισμούς των τερματοφυλάκων: «Έχουμε ταλαιπωρηθεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με τους τραυματισμούς τερματοφυλάκων μας. Δεν ξέρω και αν έχει συμβεί ξανά αυτό. Είπαμε και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πως ο Αθανασίου παρότι είχε κάποιες άτυχες στιγμές, είναι ένα παιδί με ταλέντο και αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι έχουμε νέα παιδιά που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x