Κύπελλο Ελλάδας

Στεγνό καθάρισμα από Εργοτέλη, Καβάλα και... πρόκριση-θρίλερ για Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα

Εργοτέλης και Καβάλα πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως και ο Ολυμπιακός Β., ο οποίος λύγισε την Αταλάντη στην παράταση και η Καλαμάτα την ΑΕ Καραϊσκάκης στα πέναλτι.

Σφραγίστηκαν ακόμη τέσσερα εισιτήρια για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού Εργοτέλης, Καβάλα άφησαν εκτός συνέχειας Αιγάλεω και ΑΟΧ/ Κισσαμικό, επικρατώντας 2-0, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε την Αταλάντη στην παράταση και η Καλαμάτα την ΑΕ Καραϊσκάκης στα πέναλτι.

Αιγάλεω-Εργοτέλης 0-2
Απέδρασε από το Αιγάλεω και σφράγισε εισιτήριο ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 της ομώνυμης ομάδας, πετυχαίνοντας δύο τέρματα σε λιγότερο από δέκα λεπτά και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μπαράτα (71’) και Μπουρσέλης (79’) σημείωσαν τα μοναδικά τέρματα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:
Αιγάλεω (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μπαξεβάνος, Σταματάκης, Πετρόπουλος (62’ Ντιατά), Ροτζέριο, Χατζηιωαννίδης.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Έφορντ, Σπίριακ, Ιατρούδης, Μπούσης, Μπάτζιος, Κουατένγκ (20’ Μπαράτα), Μπουτσάκης (69’ Μπουρσέλης), Προβυδάκης, Μπρους, Τσέλιος (70’ Ροβίθης).

Καβάλα-ΑΟΧ Κισσαμικός 2-0
Καβάλα απ’ το ημίχρονο. Οι «Αργοναύτες» επικράτησαν 2-0 του ΑΟΧ Κισσαμικού, κάνοντας τη μισή και παραπάνω δουλειά από το πρώτο μέρος. Το αυτογκόλ του Σωτηράκου στο 17’ και το τέρμα του Καθάριου στο 31ο λεπτό έκριναν την αναμέτρηση.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Θωμαΐδης (73' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Καθάριος (45' λ.τρ. Μελισσόπουλος), Μαρκόπουλος (27' λ.τρ. Παυλίδης).

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος (46' Τζιώρας), Πάνος, Μουμίν, Παναγιωτούδης (65' Βρεττός), Ουνγιαλίδης, Λεοζίνιο (46' Δημητριάδης), Κουσκουνάς, Αρναρέλλης.

Αταλάντη-Ολυμπιακός Βόλου 2-3
Ο Ολυμπιακός Βόλου «λύγισε» την Αταλάντη στο φινάλε, επικρατώντας 3-2 στην παράταση, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 118’ του αγώνα με τον Ράντι. Η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε δις, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές, αλλά στο τέλος πέτυχε τον στόχο της. Ο Σκοπελίτης άνοιξε το σκορ στο 10’ και ο Γεράσισμος «απάντησε» για τους γηπεδούχους στο 13ο λεπτό. Ο Κουτσιανικούλης σκόραρε στο 18’ και ο Κώστας ισοφάρισε στο 53ο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν για γερά νευρά στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας, όπως και σε ολόκληρη την παράταση, που είχε… happy end για τον Ολυμπιακό.

Αταλάντη: Καπετάνος, Μακρόπουλος, Κάπος (108? Τζιος), Λυτάκης, Τσακανίκας, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος (55’ Τζιβελέκης), Μαλισσόβας (65’ Σακκάς), Δήμος (46’ Σίδερης), Αντωνίου, Χαϊκάλης.

Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (90’ Ρόκας), Σκοπελίτης (58’ Λάσκαρης), Κουτσιανικούλης, Στεφάνοβιτς (91’ Τζέφερσον), Ράντι (120? Παπαϊωάννου), Τσίτας.

Καλαμάτα-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0 (4-3 στα πέναλτι)
Στο τέλος… Καλαμάτα. Η «μαύρη θύελλα» της ΑΕ Καραϊσκάκης στα πέναλτι με 4-3 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτζίδης, Γαλούπης, Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Jokic, Μπάμπης, Vukmirovic, Στεργίδης, Κουιρουκίδης, Αλεξόπουλος.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβος, Αλμπάνης, Καπιας, Kushta, Ψιανος, Μασούρας, Παπανίκου, Τσότσης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ:
Βέροια - Λεβαδειακός 3-0

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 1-0

Ιωνικός - Παναχαϊκή 1-2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (16:00)
Καλαμάτα - Α.Ε. Καραϊσκάκης 1-0 (στα πέναλτι)

Αιγάλεω - Εργοτέλης 0-2

Αιολικός ή Κόρινθος/Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης

Καβάλα - Κισσαμικός 2-0

Πανασπροπυργιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (Αναβολή)

Αταλάντη/Ολυμπιακός Βόλου 2-3 (παράταση)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (11:00)

Πανθηραϊκός - Πλατανιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x