Κύπελλο Ελλάδας

Τα είδε όλα, αλλά πέρασε η Λαμία!

Ήρθε κατάματα με ένα κάζο ολκής η Λαμία, αλλά τη γλίτωσε. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στο 1-1 κόντρα στα Τρίκαλα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Μπορεί να είχε το προβάδισμα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η Λαμία τα χρειάστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τρικάλων και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου, αφού το 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, μετέτρεψε το ματς σε θρίλερ και έμεινε μέχρι τέλους. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν την ευκαιρία να φύγουν νικητές και να κάνουν την έκπληξη με την κεφαλιά του Βέρτζου που χτύπησε στο δοκάρι.

Ο Μπιανκόνι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο 32΄ο Πέλκας με ένα σουτ που κόντραρε και άλλαξε πορεία έδωσε μεγάλη αγωνία στο ματς με το 1-1. Ο Μπιανκόνι στο 62’ είχε σημαντική στιγμή να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά ο Βραζιλιάνος στράικερ αστόχησε.

Στο 89’ ο πρώην παίκτης του Πλατανιά είχε την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση για την Λαμία, αλλά ο Οικονομόπουλος απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει την εστία, για να έρθει στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Βέρτζου, που βρήκε το δοκάρι για να χάσουν οι Θεσσαλοί μια μεγάλη ευκαιρία ν’ αρπάξουν την πρόκριση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x