Κύπελλο Ελλάδας

Τελευταία στιγμή έξω ο Γκόλιας

Χωρίς τον Βασίλη Γκόλια θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Παναιτωλικός, αφού ο έμπειρος μπακ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός.

Ένα χτύπημα στη γάμπα, στην τελευταία φάση της προπόνησης άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα, τον Βασίλη Γκόλια. Ο αριστερός μπακ του Παναιτωλικού, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του σε αυτά το πρώτο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Εκτός και οι τραυματίες Ιωάννου, Θεοδωρίδης και ο ανέτοιμος Σιρίλ Καλί. Μέσα, ο Μάουρο Πόι που δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και βασικός.

Ο προπονητής κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα κυπέλλου στην Κέρκυρα, όπου μετά την αυριανή προπόνηση (ώρα 11.00 στο EMILEON SportCenter) θα ταξιδέψουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Άσκες, Μπελόν, Γοδόι, Πόι, Δάρλας, Καλογέρης, Κούσας, Κουτσοσπύρος, Μελισσάς, Μεταξούλης, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σμίλτος, Σφακιανάκης, Μουμίν, Στεφανάκος, Τακίδης.

Όσοι είναι εκτός αποστολής θα προπονηθούν στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x