Τονίζοντας πως ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, έφυγε από το σημείο της απονομής, αλλά είχε υπάρξει συμφωνία για τα μετάλλια στους παίκτες του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ, αλλά και για το τρόπαιο, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της Ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, Β. Σιδέρης.
Αναλυτικά:
Για τον ορισμό αμιγώς ελληνικής διαιτητικής ομάδας: «Δικαιώθηκαν η ΕΠΟ και η ΚΕΔ. Η διαιτησία ήταν άψογη. Οι Έλληνες διαιτητές έχουν υψηλό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε το ίδιο και στο πρωτάθλημα».
Για το θέμα της παραμονής του Λανουά: «Θα αποφασίσουν άλλοι. Στα δύο χρόνια της παραμονής του έχει προσφέρει έργο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Λανουά».
Για την απονομή του κυπέλλου και την κριτική για την απουσία του Γκαγκάτση: «Στον περσινό τελικό, Ολυμπιακός – ΟΦΗ, την απονομή των μεταλλίων στον ΟΦΗ την είχε κάνει πάλι ο Τζώρτζογλου. Πριν τον τελικό αποφασίστηκε ο Γκαγκάτσης να κάνει την απονομή στον ΠΑΟΚ και ο Τζώρτζογλου στον ΟΦΗ. Δεν αποχώρησε από την απονομή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δίπλα ήταν».
Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή διοργάνωση του κυπέλλου και αν θα γίνουν αλλαγές: « Έχουμε κάνει δύο τελικούς με κόσμο. Συγχαρητήρια στις ομάδες στον κόσμο και σε όλους όσοι συνέβαλαν γι’ αυτόν τον τελικό. Θα συνεχίσουμε το ίδιο μοντέλο στο κύπελλο και του χρόνου. Συνταγή που είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις. Θα διατηρήσουμε και τη league phase και το να είναι υποχρεωτικά στην ενδεκάδα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






