Κύπελλο Ελλάδας

Ιωαννίδης για τελικό Κυπέλλου: «Με ανησυχεί που στα βρετανικά γήπεδα δεν υπάρχουν κάγκελα…»

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο εξωτερικό εξέφρασε ο δικηγόρος Γρηγόρης Ιωαννίδης, μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο εξωτερικό εξέφρασε ο δικηγόρος Γρηγόρης Ιωαννίδης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Δίκη στο Open».

Για το αν ο τελικός Κυπέλλου μπορεί να γίνει στο Λονδίνο συγκεκριμένα, ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε: «Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο θα πρέπει ένας τελικός του ελληνικού Κυπέλλου να γίνει στο εξωτερικό. Φαντάζομαι ο κύριος λόγος θα είναι εμπορικός, αν, φυσικά, τα έσοδα υπερβαίνουν κατά πολύ τα έξοδα, γιατί όχι; Αλλά ίσως να λογαριάζουν και χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να δίνει το γήπεδό της, αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλα διαδικαστικά θέματα.

Για να γίνει ο αγώνας εκεί θα πρέπει να δώσει άδεια το Ειρηνοδικείο της περιοχής, μετά να υπάρξει και άδεια της αστυνομίας, αν έχει τη δυνατότητα να συνδράμει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω στους δρόμους. Και αυτό, που ανησυχεί εμένα, είναι ότι στα βρετανικά γήπεδα δεν υπάρχουν κάγκελα.

Εδώ στην Ελλάδα παρατηρούμε ότι όταν γίνεται κάτι, που δεν αρέσει στους φιλάθλους, μπορούν και μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους και έχει κάγκελα. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει σε ένα γήπεδο χωρίς κάγκελα. Φοβάμαι γιατί ίσως φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Δηλαδή τι θα γίνει αν σε κάποιον δεν αρέσει η απόφαση του διαιτητή, δεν αρέσει το αποτέλεσμα και μπει μέσα; Θα δυσφημίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x