Κύπελλο Ελλάδας

Τσακίρης: «Στην ΑΕΚ κοιτάζουν μόνο τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό - Πάει για βασικός ο Αραούχο»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» (1/3, 20:00) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα, ο Γιώργος Τσακίρης!

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αρχικά αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για την ομάδα του Αλμέιδα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης στο Φάληρο, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως στις τάξεις της ομάδας επικρατεί προσήλωση και συγκέντρωση.

Στη συνέχεια, επανέλαβε ότι αναμένονται τουλάχιστον επτά αλλαγές από τον Αργεντίνο τεχνικό στη βασική ενδεκάδα του, ενώ πρόσθεσε πως ο Αραούχο πιθανότατα θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, δεδομένου και του ότι δεν θα αγωνιστεί ως τιμωρημένος στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (5/3, 19:30) για το πρωτάθλημα.

Τέλος, μίλησε για το γεγονός ότι στην ΑΕΚ δεν επαναπαύονται με το υπέρ τους 3-0 από τον πρώτο ημιτελικό, λέγοντας πως μία ενδεχόμενη δεύτερη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό θα δώσει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα και θα ικανοποιήσει απόλυτα τον κόσμο της.

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x