Κύπελλο Ελλάδας

Τσακίρης: «Θα αλλάξει πολλά πρόσωπα στην 11άδα ο Αλμέιδα – Ευκαιρία να μάθουμε αν δίνει ευκαιρίες»

Ο Γιώργος Τσακίρης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ως ευκαιρία να μάθουν το σκεπτικό του Ματίας Αλμέιδα και μίλησε για τις επιλογές του Αργεντινού για το βασικό σχήμα.

Μονόδρομος είναι για την ΑΕΚ η νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πλάνο του Ματίας Αλμέιδα.

«Πρέπει η ΑΕΚ να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα σε αγωνιστικό επίπεδο, να πάρει το ματς και την πρόκριση. Δεν υπάρχει δυνατότητα ρεβάνς, γιατί είναι παιχνίδι νοκ άουτ. Ο ΠΑΣ δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ακολουθεί το ματς με τον Ιωνικό που είναι πιο σημαντικό και δεν ξέρω πως θα παραταχθεί. Εκτιμώ ότι ο Αλμέιδα θα αλλάξει πολλά πρόσωπα κυρίως προς τα πίσω, τα 3/4 της άμυνας θα είναι διαφορετικά. Ο Φαν Βέερτ θα ξεκινούσε σίγουρα, ο Τσούμπερ ή ο Άμραμπατ αν δεν ήταν τραυματίες. Θα μάθουμε λίγο λίγο κι εμείς τον κόουτς, θα δούμε πως σκέφτεται και αν αρέσκεται να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες χωρίς πολύ χρόνο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως είναι διαφορετικό για την «Ένωση» το ματς από τη στιγμή που θα γίνει στην «Αγια Σοφιά» με πολλαπλάσιο κόσμο, από ότι αν διεξαγόταν στο ΟΑΚΑ με 5.000 κόσμο.

Ενώ ο Τσακίρης σημείωσε και ότι άπαντες περιμένουν πως θα λειτουργήσει στην ΑΕΚ το σύστημα με τα εισιτήρια διαρκείας που θα δημιουργηθεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x